Welkom bij Vandeweege nv

In 1971 werd Vandeweege nv geboren en werden de exclusieve merken Caparol, Dorken, Dinova, Zero lacke, Jonas en Langereds ingevoerd en verkocht onder de professionele schilders en aannemers. Op heden, reeds 50 jaar na de start, werken wij nog steeds met Caparol, Dorken (nu onder de naam CD - Color), Libert Paints. Onze andere exclusieve merken zijn Oikos, Prb, Alltek, Unifix. Oikos is de italiaanse leider in decoratieve technieken, Prb is de tweede speler op de Franse markt wat betreft krabpleisters, tegellijmen en voegmiddelen. Unifix is een canadese fabrikant van een polymeer-beton plaat voor gevelbekleding (een gipskartonplaat voor buiten om het zo te zeggen).

Onder de noemer Copagro verdelen wij verf, vloer-en muurbekleding, non-paint en oplosmiddelen. Copagro is DE aankooporganisatie voor de professionele verfgroothandel en maakt deel uit van een Europees netwerk. 

Wij verkopen sinds 1974 ook thermische gevelisolatie CAPATECT aan de gespecialiseerde firma's. CAPATECT maakt deel uit van dezelfde groep als CAPAROL, nl. DAW.  Deze gevelisolatie heeft zowel in de winter als in de zomer zijn voordelen. In de winter minder energieverlies en in de zomer blijft het lekker koel. Deze twee zaken zijn ook beter voor de woning en gezonder voor het milieu en de mens zelf.

 

Contacteer ons

Vandeweege NV

Begoniastraat 7
9810 Nazareth
T. 09 385 57 11
F. 09 385 57 92
info@vandeweege.be


Contactformulier

Google Maps       

 

 


Openingsuren

Gesloten: 

Woensdag 1 mei
Donderdag 9 mei - zaterdag 11 mei
Maandag 20 mei

Uitzonderlijk gesloten: zaterdag 1 juni

Delen

Volg ons