Welkom bij Vandeweege nv

In 1971 werd Vandeweege nv geboren en werden de exclusieve merken Caparol, Dorken, Dinova, Zero lacke, Jonas en Langereds ingevoerd en vekocht onder de professionele schilders en aannemers. Op heden, bijna 50 jaar na de start, werken wij nog steeds met Caparol, Dorken (nu onder de naam CD - Color), Libert Paints. Onze andere exclusieve merken zijn Oikos, Prb, Alltek, Unifix. Oikos is de italiaanse leider in decoratieve technieken, Prb is de tweede speler op de Franse markt wat betreft krabpleisters, tegellijmen en voegmiddelen. Unifix is een canadese fabrikant van een polymeer-beton plaat voor gevelbekleding (een gipskartonplaat voor buiten om het zo te zeggen).

Onder de noemer Copagro verdelen wij verf, vloer-en muurbekleding, non-paint en oplosmiddelen. Copagro is DE aankooporganisatie voor de professionele verfgroothandel en maakt deel uit van een Europees netwerk. 

Storch is onze "priviliged partner" voor de professionele schilder wat betreft non-paint. Storch beslaat een compleet pakket van materialen voor de schilder, met een actieve ondersteuning en demonstratie/opstart.

Wij verkopen sinds 1974 ook thermische gevelisolatie CAPATECT aan de gespecialiseerde firma's. CAPATECT maakt deel uit van dezelfde groep als CAPAROL, nl. DAW.  Deze gevelisolatie heeft zowel in de winter als in de zomer zijn voordelen. In de winter minder energieverlies en in de zomer blijft het lekker koel. Deze twee zaken zijn ook beter voor de woning en gezonder voor het milieu en de mens zelf.

 

Contacteer ons

Vandeweege locatie
 

                                                    

 

Contactformulier

Google Maps                                                                      

Vandeweege NV

Begoniastraat 7
9810 Nazareth

T. 09 385 57 11
F. 09 385 57 92

info@vandeweege.be

 

 

Openingsuren

ma – vr :         07:30 – 12:00

                       13:00 – 17:30

za        :          09:00 – 12:00

zon & feestdagen:     gesloten

 

Wij zijn elke zaterdag gesloten tijdens de zomermaanden juli & augustus

 

Delen

Vind ons op Facebook

Vandeweege op Facebook